Snel transport

Sneltransport door een spoedkoerier uit Waalwijk

Flexibele mogelijkheden
Binnen heel Europa
Ook administratieve services

Een spoedkoerier brengt uw zendingen zo snel mogelijk naar de eindbestemming als onderdeel van ons sneltransport in Waalwijk, nabij Den Bosch, Tilburg en Breda. K&S Transportdiensten is een koerier gevestigd in Waalwijk, gelegen aan de grote uitvalswegen om zo snel mogelijk tot uw dienst te zijn wanneer spoedtransport nodig is. Wij nemen als snelkoerier graag uw zorgen over kleine én grote zendingen uit handen.

Vertrouw op een spoedkoerier als uw zending vandaag moet arriveren

Zodra u ons belt voor een spoedopdracht, komt onze snelkoerier meteen naar u toe en leveren we uw sneltransport aansluitend af. Dankzij de flexibele bedrijfsvoering en het sneltransport van onze spoedkoerier uit Waalwijk is het mogelijk om in de omgeving van Den Bosch, Breda en Tilburg, en binnen Europa te genieten van spoedtransport van uw producten. Dat is de uitstekende service die wij als snelle koeriersdienst bieden aan onze opdrachtgevers. Onze snelle koeriersdienst beschikt over alle mogelijke middelen om uw zending spoedig te bezorgen. Binnen een straal van 30 kilometer rond ons transportbedrijf garanderen we dat we binnen één uur een spoedkoerier ter plaatse hebben om de zending voor het spoedtransport op te halen. Aaneengesloten wordt de zending naar de gewenste locatie binnen Europa gebracht door onze snelkoerier.

Onze volledige service als snelkoerier

Als zender hecht u er natuurlijk waarde aan dat uw goederen op de juiste wijze bij de eindgebruiker aankomen. De snelle koeriersdienst van onze spoedkoerier zorgt ervoor dat uw zending netjes wordt verpakt en is voorzien van de juiste stickers, pakbonnen en ander papierwerk. Wij vinden het goed afhandelen van dit soort administratieve processen onderdeel van de dienstverlening. Hiermee is het spoedtransport van uw goederen namelijk tot in de puntjes verzorgd. Dat betekent dat wij als spoedkoerier een volledige service verlenen rondom het sneltransport van uw goederen. Het blijft niet enkel bij onze snelle koeriersdienst; wij staan ook voor u klaar voor regulier transport of voor de opslag van uw goederen. Naast onze snelle koeriersdienst zit u voor het uitrijden van complete distributieroutes ook goed bij K&S Transportdiensten.

Dé snelkoerier als een verlengstuk van uw bedrijf

Wij geloven in structurele samenwerkingen met onze opdrachtgevers. We zijn een koerier die betrouwbaarheid en zorgvuldigheid hoog in het vaandel hebben staan. Ons spoedtransport richten wij zo in dat we een verlengstuk worden van uw bedrijf dankzij sneltransport en klantgerichte service. Immers komen we als spoedkoerier bij uw klanten over de vloer om de pakketten te bezorgen. We nemen graag het logistieke gedeelte van uw bedrijfsvoering uit handen, zodat uw focus gericht blijft op de kern van uw bedrijf.

Bereken eenvoudig het tarief voor uw sneltransport

Bij ons weet u direct waar u aan toe bent als u op zoek bent naar een flexibele service voor sneltransport of spoedtransport. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar, dus als u een snelkoerier nodig heeft, neem dan eenvoudig contact met ons op via 0416-534935. Naast leveringen als spoedkoerier bieden wij ook nog andere diensten aan, zoals goederenopslag in onze loods en een verhuisservice. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Extra informatie

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?