Snel transport

Sneltransport door spoedkoerier

Flexibele mogelijkheden
Binnen heel Europa
Ook administratieve services

Een spoedkoerier, ook wel snelkoerier genoemd, brengt uw zendingen zo snel mogelijk naar de eindbestemming. K&S Transportdiensten is een koerier gevestigd in Waalwijk, gelegen aan de grote uitvalswegen in regio Breda en Tilburg om zo snel mogelijk tot uw dienst te zijn wanneer nodig. Wij nemen u graag de zorgen over kleine én grote zendingen uit handen. Dankzij onze flexibele bedrijfsvoering is het bovendien mogelijk om binnen Europa te genieten van snelle zending van uw producten. Dat is de uitstekende service die wij onze opdrachtgevers bieden.

Vertrouw op de spoedkoerier als uw zending vandaag moet arriveren

Zodra u naar ons belt voor een spoedopdracht, komt onze snelkoerier meteen naar u toe en leveren we uw zending aansluitend af. Onze snelle koeriersdienst beschikt over alle mogelijke middelen om uw zending spoedig te verzorgen. Binnen een straal van 30 kilometer garanderen we dat we binnen een uur een spoedkoerier ter plaatse hebben om de zending direct op te halen. Aaneengesloten wordt de zending waar dan ook binnen Europa gebracht door een snelle koeriersdienst.

Dé koerier uit Waalwijk is een verlengstuk van uw bedrijf

Bij K&S Transportdiensten geloven wij in structurele samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Wij zijn een snelkoerier die betrouwbaarheid en zorgvuldigheid hoog in het vaandel heeft staan. Onze koeriersdienst richten wij zo in dat we een verlengstuk worden van uw bedrijf dankzij snel transport en klantgerichte service. Immers komen we bij uw klanten over de vloer om de pakketten te bezorgen. We nemen graag het logistieke gedeelte van uw bedrijfsvoering uit handen, zodat uw focus gericht blijft op de belangrijke zaken.

Bereken eenvoudig het tarief voor uw spoedzending

Bij K&S Transportdiensten uit Waalwijk weet u direct waar u aan toe bent als u op zoek bent naar een flexibele koerier. Maak een snelle berekening van de prijs voor onze koeriersdienst dankzij het automatische berekensysteem. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar, dus als u een snelkoerier nodig heeft in de regio Breda en Tilburg, neem dan eenvoudig contact met ons op. Bel naar 0416-534935 of stuur een e-mail naar [email protected]. Naast leveringen als spoedkoerier bieden wij ook nog andere diensten aan, zoals goederenopslag in onze loods te Waalwijk en een verhuisservice. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Extra informatie

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?