Koerier Tilburg

Flexibele mogelijkheden
Binnen heel Europa
Ook administratieve services

Koerier in Waalwijk

Wanneer u een externe koerier inschakelt voor uw bedrijf in de omgeving van Waalwijk en Tilburg, dan wilt u zeker weten dat het transport voldoet aan al uw kwaliteitseisen. De koerier voert de levering namelijk uit in naam van uw bedrijf en draagt de normen en waarden van uw onderneming uit. K&S Transportdiensten regelt transport met professionele koeriers die zich opstellen als een verlengstuk van uw onderneming.

Hoe snel kan een koerier uw zending ophalen?

Ons transportbedrijf in de omgeving van Tilburg heeft verschillende koeriers in dienst die transport snel en adequaat voor u uitvoeren. Wanneer uw bedrijf zich binnen een straal van 30 kilometer van onze vestigingslocatie in Waalwijk bevindt, kunnen onze koeriers al binnen één uur ter plaatse zijn om de zending op te halen. Vervolgens wordt het transport voortgezet naar de nationale of internationale eindlocatie. Dankzij onze ligging aan de grote uitvalswegen is een koerier snel onderweg om het transport voor u te regelen!

Stappen om transport te regelen in de regio

Wilt u graag weten wat u moet doen om een koerier in te schakelen voor uw bedrijf? Bereken het tarief voor transport vanaf uw locatie, zodat u direct weet wat de kosten zijn en wat u eventueel moet doorberekenen aan uw eigen klanten. Bel vervolgens uw spoedopdracht aan K&S Transportdiensten door. Wij verpakken uw zending en zorgen voor de juiste stickers, pakbonnen en vrachtbrieven. Vervolgens gaat onze ervaren spoedkoerier de weg op.

Schakel ons meteen in voor al uw zendingen

Wij vervoeren al uw zendingen volledig in eigen beheer. Op die manier kunnen we u garanderen dat uw pakketten steeds in goede handen zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een koerier in te schakelen voor transport vanuit uw opslag in Waalwijk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0416-534935.

Extra informatie

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?