Distributie

Flexibele mogelijkheden
Binnen heel Europa
Ook administratieve services

Distributie en transport

Bij distributie moet u denken aan het transport en de verspreiding van onder andere pakketten, folderwerk en relatiegeschenken. Het is de laatste route die uw goederen afleggen naar de eindgebruiker en het laatste visitekaartje dat u aan de klant geeft. Dan is het belangrijk dat de distributie en het transport worden uitgevoerd door een bedrijf dat een waar verlengstuk van uw zaak is. Vertrouw daarom op de distributie van K&S Transportdiensten uit Waalwijk, gevestigd tussen Breda en Tilburg.

Uw partner op het gebied van distributie en transport

Natuurlijk is het belangrijk dat uw goederen op de juiste wijze bij de eindgebruiker aankomen. Netjes verpakt en voorzien van de correcte stickers, pakbonnen en eventuele andere administratie. Bij K&S Transportdiensten uit Waalwijk bieden wij dit soort administratieve services ook aan, zodat de distributie van uw goederen altijd tot in de puntjes toe verzorgd is. Heeft u een regulier transport nodig of de laatste distributie vanuit onze opslag in Waalwijk? Wij staan voor u klaar. Ook voor het uitrijden van complete distributieroutes bent u bij K&S Transportdiensten uit Waalwijk aan het juiste adres.

Maak gebruik van het automatische berekensysteem

Op het gebied van distributie bieden wij verschillende diensten aan, zoals sneltransport voor leveringen die vandaag nog op de eindbestemming in Breda, Tilburg of elders moeten aankomen. Maak met het automatische berekensysteem eenvoudig een duidelijke indicatie van de transportkosten zodat u een goede offerte kunt opmaken richting uw klant. Als u meer informatie wenst over onze dienstverlening, neem dan contact op met ons op via 0416-534935 of info@kstransportdiensten.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Extra informatie

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?