Opslag

Flexibele mogelijkheden
Binnen heel Europa
Ook administratieve services

Opslag van goederen

K&S Transportdiensten biedt mogelijkheden voor de opslag van goederen in onze loods in Waalwijk, ideaal voor bedrijven uit de regio Breda en Tilburg. Door zowel grote als kleine goederen op een externe locatie op te slaan, wint u zelf veel bedrijfsruimte. Onze dienstverlening met betrekking tot opslag van goederen kenmerkt zich door duidelijkheid, betrouwbaarheid en flexibele inzet. Bij K&S Transportdiensten weet u meteen waar u aan toe bent.

Uw partner voor meer dan alleen de opslag van goederen

Wij vinden het belangrijk om u het volledige dienstenpakket aan te bieden op het gebied van opslag en distributie. Op aangeven van de klant worden goederen uit onze opslag in Waalwijk geselecteerd en vervolgens uitgeleverd aan uw klanten dankzij ons transport of de spoedkoerier. Door een zorgvuldig voorraadbeheer houden wij bovendien alle mutaties bij van in- en uitgaande goederen, zodat u dit niet zelf bij hoeft te houden. Daarnaast bieden we gerelateerde administratieve services aan. Denk hierbij aan het opmaken van de juiste vervoersdocumenten en paklijsten voor de chauffeurs tot en met het ompakken en stickeren van de goederen indien nodig. Wij verrichten deze diensten dagelijks voor diverse opdrachtgevers en vinden het belangrijk om een verlengstuk te zijn van uw kernwaarden.

Boek ruimte bij onze opslag in Waalwijk

Als u meer wilt weten over de opslag van goederen in onze loods in Waalwijk, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat onze diensten voor u kunnen betekenen en geven een indicatie van de kosten voor opslag van uw goederen in onze loods tussen Breda en Tilburg. Wij zijn bereikbaar via 0416-534935 of stuur een e-mail naar [email protected].

Extra informatie

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?