Opslag

Flexibele mogelijkheden
Binnen heel Europa
Ook administratieve services

Opslag van goederen

K&S Transportdiensten biedt mogelijkheden voor de opslag van goederen in onze opslagruimte in Waalwijk. Door zowel grote als kleine goederen op een externe locatie op te slaan, wint u zelf veel bedrijfsruimte. Onze dienstverlening met betrekking tot de opslag van goederen in onze opslagruimte in Waalwijk kenmerkt zich door duidelijkheid, betrouwbaarheid en flexibele inzet. Bij K&S Transportdiensten weet u meteen waar u aan toe bent.

Uw partner voor meer dan alleen de opslag van goederen in Waalwijk

Wij vinden het belangrijk om u het volledige dienstenpakket aan te bieden op het gebied van opslag en distributie. Op aangeven van de klant worden goederen uit onze opslagruimte in Waalwijk geselecteerd en vervolgens uitgeleverd aan uw klanten dankzij ons logistiek transport of de spoedkoerier. Door een zorgvuldig voorraadbeheer houden wij bovendien alle mutaties bij van in- en uitgaande goederen, zodat u dit niet zelf bij hoeft te houden. Daarnaast bieden we gerelateerde administratieve services aan. Denk hierbij aan het opmaken van de juiste vervoersdocumenten en paklijsten voor de koeriers tot en met het ompakken en stickeren van de goederen indien nodig. Wij verrichten deze diensten dagelijks voor diverse opdrachtgevers en vinden het belangrijk om een verlengstuk te zijn van uw kernwaarden.

Boek ruimte bij onze opslagruimte in Waalwijk

Als u meer wilt weten over de opslag van goederen in onze opslagruimte in Waalwijk, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen en geven een indicatie van de kosten voor de opslag en het vervoer van uw goederen in onze opslagruimte in Waalwijk. Wij zijn bereikbaar via 0416-534935 of stuur een e-mail naar info@kstransportdiensten.nl. We horen graag van u.

Extra informatie

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?