Opslag

Flexibele mogelijkheden
Binnen heel Europa
Ook administratieve services

Opslag van goederen in Waalwijk

K&S Transportdiensten biedt mogelijkheden voor de opslag van goederen in onze opslagruimte in Waalwijk, nabij Tilburg. Door zowel grote als kleine goederen op een externe locatie op te slaan, wint u zelf veel bedrijfsruimte. Onze dienstverlening met betrekking tot de opslag van goederen in onze opslagruimte in Waalwijk kenmerkt zich door duidelijkheid, betrouwbaarheid en flexibele inzet. Bij K&S Transportdiensten weet u meteen waar u aan toe bent.

Uw partner voor meer dan alleen de opslag van goederen

Wij vinden het belangrijk om u het volledige dienstenpakket aan te bieden op het gebied van opslag en distributie van goederen. Op aangeven van de klant worden goederen uit onze opslagruimte geselecteerd en vervolgens geleverd aan uw klanten dankzij ons logistiek transport. In zeer dringende gevallen kunt u gebruik maken van de spoedkoerier. Door een zorgvuldige voorraadbeheer houden wij bovendien alle mutaties bij van in- en uitgaande goederen, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Daarnaast bieden we als uw transportbedrijf administratieve diensten aan wanneer u ons inschakelt voor de opslag van uw goederen. Denk hierbij aan het opmaken van de juiste vervoersdocumenten en paklijsten voor de koeriers tot het ompakken en stickeren van de goederen indien nodig. Wij verrichten deze diensten dagelijks voor diverse opdrachtgevers en vinden het belangrijk om een verlengstuk te zijn van uw kernwaarden.

Boek ruimte bij onze opslagruimte

Als u meer wilt weten over de opslag van goederen in onze opslagruimte, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen en geven een indicatie van de kosten voor de opslag en het vervoer van uw goederen in onze opslagruimte. Wij zijn bereikbaar via [email protected]. We horen graag van u.

Extra informatie

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?