Logistiek transport Waalwijk

Flexibele mogelijkheden
Binnen heel Europa
Ook administratieve services

Logistiek transport Waalwijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor logistiek transport vanuit Waalwijk, Breda, Tilburg of Den Bosch? Dan moet u bij K&S Transportdiensten zijn. Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder logistiek transport, om u volledig te ontzorgen. Op die manier kunt u zich focussen op de hoofdzaken van uw bedrijf en regelen wij de rest.

Wat bedoelen wij met logistiek transport?

Met logistiek bedoelen we meer dan enkel het transport van uw goederen van de ene locatie naar de andere. Wij houden ons bezig met alles dat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van uw goederen. Van het begin tot het einde van het proces zijn wij erbij betrokken. Als transportbedrijf regelen wij het vervoer van uw zending naar een locatie binnen Europa, maar we doen veel meer dan dat. Met ons transport verzorgen wij de distributie van uw goederen naar een locatie naar keuze. Daarnaast kunt u echter ook op ons bedrijf rekenen voor de tijdelijke opslag van uw producten. Op die manier hoeft u niet meerdere bedrijven inschakelen, maar regelen wij het logistiek transport van uw zending van begin tot einde. Bovendien streven wij steeds naar snelle service en daarom kunt u ons ook inschakelen voor spoedtransport, dat binnen een dag in orde moet zijn.

Schakel de beste service in

Wij zijn uw betrouwbare partner, met al heel wat jaren ervaring op de teller en een tevreden klantenbestand. Als uw koerier vanuit Waalwijk en omgeving, regelen wij uw logistiek transport graag en zorgvuldig. Heeft u nog vragen over onze diensten en ons logistiek transport? Neem snel contact met ons op zodat we de logistiek van uw bedrijf uit handen kunnen nemen. Bel naar 0416-534935 en we helpen u snel verder.

Extra informatie

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?