Dropshipping webwinkel

Flexibele mogelijkheden
Binnen heel Europa
Ook administratieve services

Dropshipping webwinkel

Regelt u via dropshipping een deel van de goederenstroom van uw webwinkel of bent u op zoek naar mogelijkheden om dit te realiseren binnen uw onderneming? Dan kan het erg lastig zijn om de logistiek hieromtrent goed op te zetten. K&S Transportdiensten in Waalwijk kan uw webwinkel assisteren bij het ketenbeheer omtrent dropshipping, zodat de producten op de juiste wijze bij de eindgebruiker geleverd worden.

Hoe werkt dropshipping voor een webwinkel?

Dropshipping is een specifieke vorm van ketenbeheer die zeer geschikt is voor webwinkels die geen of zo min mogelijk fysieke voorraad wensen. Dit kan zijn omdat u een breed assortiment wenst aan te bieden, maar het zou ook kunnen gaan om een selectie van niche producten. Een eindgebruiker plaatst de bestelling bij uw webwinkel, die u vervolgens doorplaatst naar de producent. Het eindproduct wordt direct bij de eindgebruiker geleverd. Dit vraagt om deskundig logistiek transport en adequate administratieve afhandeling. Om duidelijkheid te scheppen in de dropshipping orders van uw webwinkel, is het verstandig om de distributie van de goederen uit te besteden aan een logistiek partner, zoals K&S Transportdiensten uit Waalwijk. Hier kunt u tevens de opslag van uw goederen regelen, mocht u deels fysieke voorraad hebben. Als uw partner in dropshipping zorgen wij ervoor dat de bestellingen van de webwinkel verwerkt worden én geleverd bij de eindgebruiker

Bespreek de mogelijkheden voor dropshipping met de experts uit Waalwijk

Wilt u weten wat K&S Transportdiensten in Waalwijk kan betekenen voor dropshipping bij uw webwinkel? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0416-534935 en info@kstransportdiensten.nl. We denken graag in praktische oplossingen met u mee.

Extra informatie

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?