Transportbedrijf Tilburg

Flexibele mogelijkheden
Binnen heel Europa
Ook administratieve services

Internationaal transport in Waalwijk

Voor professionele dienstverlening in de logistiek en internationaal tansport vanuit Waalwijk schakelt u onze hulp in. Dankzij de centrale ligging van K&S Transportdiensten zijn wij dé ideale partner voor nationaal en internationaal transport vanuit Breda, Den Bosch en Tilburg. We horen graag met welk vraagstuk wij u van dienst mogen zijn!

Hoe gaat ons internationaal transport in zijn werk?

Van regulier transport tot sneltransport en van opslag tot administratieve diensten – wij helpen u graag met het volledige spectrum in de logistieke dienstverlening door heel Europa. Wij denken mee over een permanente oplossing voor uw opslagcapaciteit en regelen ook de vrachtbewijzen en pakbonnen voor internationaal transport. Hier vindt u een kleine greep van de logistieke diensten die wij aanbieden:

U kunt op ons rekenen voor nationaal en internationaal transport. Wij zijn inzetbaar voor het vervoeren van uw goederen door heel Nederland en België, maar ook door de rest van Europa. Wij zijn uw logistieke partner wanneer u pakketten hebt die tijdelijk opgeslagen moeten worden of met spoed op een internationaal transport terecht moeten komen.

Bereken zelf de ritprijs voor uw internationale vraagstuk

Dankzij ons automatische berekensysteem heeft u de mogelijkheid om zelf het tarief te berekenen per rit. Dan weet u direct wat de kosten zijn voor het inschakelen van ons transportbedrijf voor internationaal transport en wat u aan logistieke kosten kunt doorberekenen. Heeft u vragen? Onze logistieke professionals staan voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 0416-534935.

Extra informatie

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?