Opslag Tilburg

Flexibele mogelijkheden
Binnen heel Europa
Ook administratieve services

Opslag in regio Tilburg

Bent u op zoek naar een goede plek voor de opslag van uw goederen in de omgeving van Tilburg? Wij denken graag met u mee om de meest efficiënte oplossing te vinden voor uw opslagvraagstuk. Onze dienstverlening is duidelijk, betrouwbaar en flexibel. Bij K&S Transportdiensten, dé partner voor opslag in regio Tilburg, weet u altijd waar u aan toe bent.

Kies voor opslag met een centrale ligging in de omgeving van Tilburg

Onze opslagruimte is gelegen in Waalwijk en ligt vlak bij de grote verbindingswegen voor nationaal en internationaal transport. Dit is een van de belangrijkste reden waarom wij het geschikte transportbedrijf in regio Tilburg zijn voor de opslag van uw goederen. Dankzij deze centrale ligging is het voor uw en onze koeriers in omgeving Tilburg mogelijk om goederen snel op te halen en af te leveren op de eindbestemming. Onze professionals regelen indien gewenst ook de administratieve verplichtingen, zoals de bestickering, paklijsten en vervoersdocumenten.

Ontdek de opslagmogelijkheden in onze ruimte

Bij K&S Transportdiensten uit Waalwijk vlak bij Tilburg is de ruimte geschikt voor de opslag van kleine en grote goederen. Wij vertellen u vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op via 0416-534935 of info@kstransportdiensten.nl. Mocht u een indicatie willen van de transportkosten van uw voorraad, bereken dan het rittarief via het automatische tarievensysteem.

Extra informatie

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?